Gelaatsverzorging (alsook voor de jeugd)

Een gelaatsverzorging omvat:

  • Verzorging van het gelaat;
  • Epileren en in model brengen van de wenkbrauwen;
  • Een oppervlaktereiniging, dieptereiniging (peeling) aangepast aan je huidtype. Het stoombad, Vapozone zorgt voor het open zetten van de poriën: verdere verzorging wordt beter opgenomen en onzuiverheden gemakkelijk verwijderd;
  • Relaxerende gezichtsmassage met aangepaste vocht-emulgerende crème;
  • Aanbrengen van een masker, eveneens aangepast aan het huidtype;
  • Na je gelaatsverzorging krijg je (indien gewenst) product advies aangepast aan je huidconditie. De producten die je thuis kan gebruiken zetten het resultaat van je verzorging verder.

Nood aan een voetverzorging?

Wegenwerken

Geachte klant, vroeger dan verwacht zijn de wegeniswerken in onze straat gestart. Hierdoor zal de praktijk enkel te voet of per fiets bereikbaar zijn…
U kan uw wagen parkeren even verderop in de Karrestraat tussen de huis nrs. 8 en 72. Dit is de straat recht tegenover “’t Lindeke”
Hartelijk dank voor jullie begrip!

Er zijn weg- en rioleringswerken in de Warandestraat te Moorsele.
Door in fases te werken wordt de hinder beperkt. Voor de verbinding tussen Moorsele en Wevelgem is er plaatselijk is een omleiding voorzien.

- Omleiding: Wevelgem naar Moorsele: via de Zuidhoekstraat. (eerste straat rechts net over de brug over de autosnelweg A17)
- Omleiding: Moorsele naar Wevelgem: via de Vrijstraat -> Moorselestraat (via tunneltje)
- Omleiding: Fietsers: via de Vrijstraat Moorselestraat. De aannemer voorziet éénrichtingsverkeer in de Vrijstraat maar fietsers kunnen in beide richtingen fietsen.

Start navigatie