Waarvoor kan je bij mij terecht?

Gespecialiseerde (medische) voetverzorging

Gespecialiseerde (medische) voetverzorging is meer dan het knippen van nagels: onze voeten worden dagelijks belast en hebben vroeg of laat te kampen met overtollig eelt, likdoorns (eksteroog), kloven, ingegroeide teennagels, schimmel, vochtophoping of andere ongemakken.

Lees meer

Alle epilaties (gelaat & lichaam)

Ontharing van het gelaat en lichaam, hierbij wordt hars op de gewenste zone(s) aangebracht en vervolgens tegen de haargroei in afgetrokken. Emmily gebruikt een haargroei-remmende hars.

Manicure

Verzorgde handen zijn ons ‘visitekaartje’ en maken een goede eerste indruk.
Een basismanicure omvat nagels knippen & vijlen, nagelriemen achteruit duwen, wegknippen van de velletjes en verstevigende basislak

Nood aan een voetverzorging?

Wegenwerken

De werken aan de praktijk zelf zijn ten einde. U kan terug met de auto tot aan de deur rijden & parkeren!

Er zijn weg- en rioleringswerken in de Warandestraat te Moorsele.
Door in fases te werken wordt de hinder beperkt. Voor de verbinding tussen Moorsele en Wevelgem is er plaatselijk is een omleiding voorzien.

- Omleiding: Wevelgem naar Moorsele: via Vinkestraat - Gullegemstraat – Rijksweg – Hondschotestraat – Rozenstraat – Secr Vanmarckelaan
- Omleiding: Moorsele naar Wevelgem: via de Vrijstraat -> Moorselestraat (via tunneltje)
- Omleiding: Fietsers: via de Vrijstraat Moorselestraat. De aannemer voorziet éénrichtingsverkeer in de Vrijstraat maar fietsers kunnen in beide richtingen fietsen.

Start navigatie