Gespecialiseerde (medische) voetverzorging

Dagelijks dragen onze voeten ons hele lichaamsgewicht. Ze verdienen daarom bijzondere aandacht! Voor veel mensen zijn de voeten het meest intensief gebruikte deel van het lichaam.

Gespecialiseerde (medische) voetverzorging is meer dan het knippen van nagels: onze voeten worden dagelijks belast en hebben vroeg of laat te kampen met overtollig eelt, likdoorns (eksteroog), kloven, ingegroeide teennagels, schimmel, vochtophoping of andere ongemakken.

Door een regelmatig bezoek worden op termijn veel problemen voorkomen.

Voor diabetici en reumapatiënten bied ik een gepaste oplossing: De behandelingen zijn mild en houden rekening met de specifieke eigenschappen van broze voeten.

Vermeld zeker of u bloedverdunners neemt vóór de behandeling!

Een aangepaste medische voetverzorging ook voor sporters. Specifieke verzorgingsproducten zijn hiervoor ook bij Emmily te koop.

Nood aan een voetverzorging?

Wegenwerken

Geachte klant, vroeger dan verwacht zijn de wegeniswerken in onze straat gestart. Hierdoor zal de praktijk enkel te voet of per fiets bereikbaar zijn…
U kan uw wagen parkeren even verderop in de Karrestraat tussen de huis nrs. 8 en 72. Dit is de straat recht tegenover “’t Lindeke”
Hartelijk dank voor jullie begrip!

Er zijn weg- en rioleringswerken in de Warandestraat te Moorsele.
Door in fases te werken wordt de hinder beperkt. Voor de verbinding tussen Moorsele en Wevelgem is er plaatselijk is een omleiding voorzien.

- Omleiding: Wevelgem naar Moorsele: via de Zuidhoekstraat. (eerste straat rechts net over de brug over de autosnelweg A17)
- Omleiding: Moorsele naar Wevelgem: via de Vrijstraat -> Moorselestraat (via tunneltje)
- Omleiding: Fietsers: via de Vrijstraat Moorselestraat. De aannemer voorziet éénrichtingsverkeer in de Vrijstraat maar fietsers kunnen in beide richtingen fietsen.

Start navigatie