Gespecialiseerde (medische) voetverzorging

Dagelijks dragen onze voeten ons hele lichaamsgewicht. Ze verdienen daarom bijzondere aandacht! Voor veel mensen zijn de voeten het meest intensief gebruikte deel van het lichaam.

Gespecialiseerde (medische) voetverzorging is meer dan het knippen van nagels: onze voeten worden dagelijks belast en hebben vroeg of laat te kampen met overtollig eelt, likdoorns (eksteroog), kloven, ingegroeide teennagels, schimmel, vochtophoping of andere ongemakken.

Door een regelmatig bezoek worden op termijn veel problemen voorkomen.

Voor diabetici en reumapatiënten bied ik een gepaste oplossing: De behandelingen zijn mild en houden rekening met de specifieke eigenschappen van broze voeten.

Vermeld zeker of u bloedverdunners neemt vóór de behandeling!

Een aangepaste medische voetverzorging ook voor sporters. Specifieke verzorgingsproducten zijn hiervoor ook bij Emmily te koop.

Nood aan een voetverzorging?

Wegenwerken

De werken aan de praktijk zelf zijn ten einde. U kan terug met de auto tot aan de deur rijden & parkeren!

Er zijn weg- en rioleringswerken in de Warandestraat te Moorsele.
Door in fases te werken wordt de hinder beperkt. Voor de verbinding tussen Moorsele en Wevelgem is er plaatselijk is een omleiding voorzien.

- Omleiding: Wevelgem naar Moorsele: via Vinkestraat - Gullegemstraat – Rijksweg – Hondschotestraat – Rozenstraat – Secr Vanmarckelaan
- Omleiding: Moorsele naar Wevelgem: via de Vrijstraat -> Moorselestraat (via tunneltje)
- Omleiding: Fietsers: via de Vrijstraat Moorselestraat. De aannemer voorziet éénrichtingsverkeer in de Vrijstraat maar fietsers kunnen in beide richtingen fietsen.

Start navigatie